Čas za umik in okrepitev moči

Čas za umik in okrepitev moči

Angelskop in sporočilo angelov za sredo 4.5.2016

Danes bomo lahko imeli priložnost za okrepitev moči, kar nam lahko pomaga pri okrevanju ali konec tesnobe zaradi neke zadeve. Ponuja se nam torej možnost za tolažbo, lahko tudi s strani določene osebe glede neke zadeve, ki nam povzroča skrbi in trpljenje. Morda se te skrbi nanašajo na nekaj, kar smo izgubili in zdi se nam, da je s tem umrl tudi del nas. Potrebujemo torej čas zase, da premislimo, kaj se je zgodilo in kaj je šlo narobe. Prav zaradi tega je dobro, da se za nekaj časa umaknemo in si vzamemo čas za počitek, da lahko v miru predelamo to bolečo izkušnjo. V nasprotnem primeru se naša žalost in trpljenje lahko poglobi in razvije v določene zdravstvene težave.

Okrepiti si moramo moč in urediti misli, preden se bomo spet lahko soočili s svetom in se lotili reševanja svojih težav. Namreč, ko bomo obnovili svojo duhovno moč, bomo lahko z novimi in osveženimi močmi reševali svoje težave. Dobro je, da se ne izogibamo težavam s tem, da se zamotimo z nečem drugim.

Angeli nam torej svetujejo, da naj ne bežimo pred problemi, temveč naredimo obrat navznoter tako, da si dobro okrepimo svoje duhovne temelje in moči za prenovo in soočanje s težavami in problemi ter za nove podvige. Razčistiti moramo stvari v sebi in v bodoče delati z modrostjo ter tako paziti, da ne bomo izgubili tal pod nogami.

Če bomo delovali modro in podrobno načrtovali naše nadaljnje korake in ukrepe, lahko dosežemo uspehe, tudi v odnosih z drugimi osebami, vključno z našimi nasprotniki. Glede morebitnih finančnih težav ali morda finančnih načrtov in investicij, za katere dvomimo v uspeh, pa bi veljalo razmisliti glede posvetovanja s kakšnim strokovnjakom na tem področju.

👼 Nasvet angelov je: Angeli nam torej za današnji dan svetujejo, da bi bilo morda modro sprejeti osamljenost ali umik in si ne poskušati zapolniti časa z dejavnostmi ali obveznostmi, kajti včasih potrebujemo mir, da bi si uredili misli in življenje.