Komu moramo oprostiti ali odpustiti

Komu moramo oprostiti ali odpustiti

Vprašajte se: Komu moram oprostiti ali odpustiti? Komu drugemu, ali sebi?

Vsakdo izmed nas je včasih ali pogosto izpostavljen tudi različnim energijam z nižjo frekvencami, ki ne resonirajo z nami, zato je vikend več kot idealna priložnost, da pogledamo, razmislimo katere so tiste energije, ki nam niso v oporo, nam jemljejo moč in nas celo omejujejo.

Angeli nam zato svetujejo, naj se znebimo vseh nižjih energij, ki ne resonirajo z nami in izvirajo iz zamer do drugih in do sebe. Vzemimo si čas za to, da premislimo, kaj je tisto, kar nam ne služi več in katera negativna čustva gojimo do sebe in drugih. Namenimo torej svoj prosti čas, ki je več kot primeren, da ugotovimo, katere zamere še gojimo v svoji notranji biti.

Namreč jeza ali zamere nas ovirajo pri dotoku pozitivnih energij, z njihovim opuščanjem pa se bomo znebili vseh zastrupljajočih čustev in občutkov in začele se nam bodo uresničevati želje. Če se imamo za žrtev, potem opustimo tudi ta negativni vzorec.

Pomembno je, da se osredotočimo na sedanjost namesto na preteklost. Na pomoč pri tem lahko pokličemo nadangela Zadkiela, lahko tudi svojega angela varuha s prošnjo, naj nam pomaga pri opuščanju zamer in spremeniti vse, kar ni več v naše najvišje dobro. Pomagamo si lahko tudi tako, da na papir napišemo seznam tistih, ki bi jim lahko začeli odpuščati.

Vzpostavimo ravnovesje energij, ki bodo resonirale z nami in nam stale ob strani pri naši nadaljnji poti uresničevanja ciljev in rasti.

Več nasvetov angelov, ki vas vodijo k vzpostavitvi energij in frekvenc, ki bodo resonirale z vami, najdete na forumu v rubriki Angelskop in rubriki Terapija in zdravljenje z angeli.