Tedenski angelskop: 26.9.2016-2.10.2016

Tedenski angelskop: 26.9.2016-2.10.2016

Angelskop za teden: 26.9.2016 – 2.10.2016

Ta teden je v znamenju mogočnega nadangela Mihaela, saj je v četrtek 29.9.2016 njegov praznik in na ta dan se ljudje množično zberejo in meditirajo z njim, bodisi v skupinskih meditacijah, bodisi doma v krogu družine ali posamezno. Seveda pa je moč meditacije precej bolj mogočna, če se zbere več ljudi hkrati. Torej bo ta četrtek prežet z izjemno močjo, saj bodo meditacije potekale širom sveta. Nadangel Mihael je mogočni nadangel, ki nam vliva moč in pogum ter nam nudi zaščito s svojim mečem in nas vodi na poti sprememb in očiščenja.

Tudi na našem portalu smo se odločili, da tedenski angelskop posvetimo nadangelu Mihaelu in tukaj je njegovo tedensko sporočilo, ki pravi, naj se osredotočimo na božansko in popolno zdravljenje ter naj bomo pogumni za potrebne spremembe.

Nadangel Mihael nas spominja, da je ključ do zdravja naša osredotočenost na dobro počutje in ne na bolečine, poškodbe ali bolezen. Nadangel nas vodi, naj ostanemo osredotočeni zgolj na svoje želje in ne na strahove. Naše teleo vedno odreagira skladno z našimi mislimi in prepričanji, torej z ljubeznijo ali s strahom. Izberimo torej Ljubezen.

Čas je, da napolnimo vsako svojo celico z resnično pozornostjo in blagoslovom in si pri tem predstavljajmo popolno zdravljenje zase in druge, zato naj o sebi in svojih ljubljenih govorimo, kot da je zdravljenje uspešno končano.

Čas je, da v svojem načinu življenja naredimo spremembe, ki vključujejo realizacijo naših ciljev in življenjskega poslanstva. S pozitivnimi afirmacijami lahko potrjujemo, da je z nami in našimi bližnjimi vse v redu.

Nadangel Mihael nas opominja, naj se odpremo spremembam, tako kot se nenehno spreminja življenje, kajti skozi življenje gremo kot mati narava skozi letne čase in kot zvezde po nebu.

Nadangel Mihael nam lahko pomaga pri stvareh, povezanih z življenjskim namenom. Lahko nam pomaga doseči želene spremembe, še posebej, če se nam zdi, da v življenju nič več ne napredujemo in potrebujemo pomoč, da bi nadaljevali pot. Pomaga nam tudi lahko, da se počutimo varno. Vedno nam je na voljo, da nam pri teh spremembah priskoči na pomoč, le moramo se obrniti nanj, ga povabiti v svojo energijsko polje in ga prositi za pomoč. Odet je v kraljevo modro in zlato barvo.

Kratka priprošnja nadangelu Mihaelu in Bogu

Bog in nadangel Mihael, zahvaljujem se vama, ker me nenhno opozarjata, naj se osredotočim na popolno zdravljenje ter vsa moja dejanja vodita tako, da podpirajo moje dobro počutje in so v moje najvišje dobro.