Mesečni angelskop za januar

Mesečni angelskop za januar

Pozdravljeni, pred vami je mesečni Angelskop za prvi mesec v letu 2020. Napoved oziroma usmeritev je splošne narave in ni napisan na osebni ravni.

prvi dekadi januarja se lahko pojavi potreba po vzpostavitvi ravnovesja. V nekih okoliščinah ali situaciji bo potrebna zmernost, zato se izogibajmo nenadnim odločitvam ali nenadnem ukrepanju v danem trenutku. Namesto tega raje ponovno ocenimo trenutne okoliščine in spremenimo svoj pristop.

Če se bomo v tem obdoju odločali glede korenitih sprememb, nas angeli usmerjajo, naj jih uvajamo počasi in metodično.

Dobro bi bilo tudi, da izrazimo sočutje in ljubeznivost ter namesto zamer vzpostavimo oproščanje, ki nam bo istočasno omogočilo tudi zdravljenje toksičnih odnosov, po drugi strani pa bomo postavili temelj za nove začetke.

drugi dekadi januarja velja razmisliti, da bi sprejeli pomoč drugih, saj se bomo v nasprotnem primeru lahko soočali s preobremenjenosti, naše življenje bo postalo neuravnoteženo, kar pa lahko vodi tudi do zdravstvenih skrbi in težav.

V tem obdobju bo torej naša prava odločitev, da sprejmemo pomoč drugih in tako uravnovesimo poklicno in osebno plat življenja.

Neka zadeva ali projekt se bo najverjetneje uspešno končalo in uredilo. Vendar pa ravnajmo modro in iz svojega urnika odstrnaimo dejavnosti, ki so nepotrebne in nas zgolj obremenjujejo.

tretji dekadi januiarja bomo zelo verjetno dosegli nek mejnik, kljub temu bo pomembno, da ostanemo potrpežljivi, ko bomo načrtovali naslednje korake. Namreč sadovi našega preteklega dela so uspešno ukoreninjeni, zato lahko kmalu pričakujemo uspešne rezultate. 

V tem obdobju bo bilo poomembno, da ne bomo podlegli občutkom, da je pot predolga in pretežka, namesto tega se ozrimo nazaj in uvidimo, kako daleč smo že prišli. Temu našemu napredku pa posvetimo ustrezno mero priznanja s širšega zornega kota.

Tudi če se bomo znašli pre morebitnim zastojem, sprejmimo to kot začasna ustavitev in ne kot nepotrebne skrbi ter raje ta čas izkoristimo za krajši počitek ali morebiti pojdimo na krašje počitnice, da si napolnimo novih moči.

Kateri nadangel je z nami v mesecu januarju?

V januarju je z nami nadangel Zadkiel, ki nam lahko pomaga, da okrepimo samospoštovanje in občutek, da smo vredni prejemati. Pomaga nam lahko tudi pri razvijanju sočutja, odpuščanju sebi in drugim, čustvenem zdravljenu … Za njegovo pomoč lahko prosimo kadar koli, vedno nam bo priskočil na pomoč. 

Vedeti je potrebno, da moramo angele za pomoč prositi!