Tedenski angelskop: 21.11.2016 – 27.11.2016

Tedenski angelskop: 21.11.2016 – 27.11.2016

V tem tednu so z nami energije voditeljstva, resnice in poplačila (Karte: Svetniki in angeli – Voditelj ste, Povejte svojo resnico in Poplačilo).

V začetku tedna se bodo pod ugodnim vplivom energij odpirala nova obzorja, nove priložnosti, saj nam nebesa pošiljajo Svetlobo in energijo, kot kanalizirano sporočilo, naj se zavemo, da je napočil čas za spremembe. Čas je, da namesto vloge žrtve ali pasivnega opazovalca ozvestimo vlogo voditelja. Postaviti si moramo cilje ter roke in način za manifestiranje teh ciljev tako, da postanemo odgovoren sam svoj voditelj.

Sredina tedna nam prinaša čas, ko bomo lahko začutili potrebo po izražanju resnice ter predvsem bo ugoden, da k manifestaciji naših ciljev in želja končno pristopimo odgovorno, da sprejmemo odločitev in spregovorimo ter povemo zgolj tisto, kar dejansko čutimo in ne tisto, kar želijo slišati drugi. Čas je za resnico, ne glede na to, kako jo bodo drugi sprejeli, pomembno je, da sledimo svojim ciljem odločno in pogumno.

Ob koncu tedna, torej od petka do nedelje, pa nam Kozmos in naši angeli namenjajo posebno nagrado, saj bomo poplačani za vsa naša pogumna dejanja na poti sprememb, ki nas vodi do realizacije naših ciljev. Poplačilo lahko prejmemo bodisi v obliki nenadnih novih idej, morda bomo srečali ali spoznali pomembne ljudi, ki nam bodo povedali ali ponudili nove priložnosti in bomo z njimi lahko odlično sodelovali, ali pa bomo prejeli kakšno informacijo, ki nam bo prinesla pozitiven odgovor v neki zadevi.

Ne nazadnje pa lahko ta čas posvetimo tudi sebi in svojim bližnjim ter si privoščimo kakšno razvajanje, bodisi obiščemo kakšen zanimiv dogodek, obiščemo savno, se prepustimo masaži, privoščimo si kakšno razvedrilo, ali pa si kaj kupimo, kar bo v nas spodbudilo občutek notranjega zadovoljstva, kar bo za nas pomenilo največje poplačilo.

Čudovit in uspešen teden vam želim!