Osvobodite se vseh negativnih spon

Osvobodite se vseh negativnih spon

Osvobodite se vseh negativnih spon in energij ter zaživite lastno življenje

Ker verjamete, da ste se znašli v okoliščinah, iz katerih se ne morete izviti, se bojite stvari izpustiti iz rok, se osvoboditi in oditi. Ta strah pa izvira iz globokega občutka dolžnosti, zaveze ali krivde,  zaradi česar imate občutek, da boste morda koga prizadeli ali razočarali, če boste odšli in stvari pustili za sabo.

Ta čustvena navezanost in strah sta velika in posledično vam onemogočata, da bi stopili korak naprej, se osvobodili teh negativnih občutkov in vezi. Vendar vedite, da je onkraj strahu prostor ljubezni in svetlobe, ki vas vodi ter vas poziva, da se osvobodite spon in negativnih energij. Čeprav boste na začetku občutili nemir, verjemite in zaupajte, da se bo za vse vpletene vse dobro izteklo. Namreč zavedajte se, da to dolgujete sebi in tudi drugim, saj si zaslužite občutek lahkotnosti in svobode. Sledite svojemu srcu in notranjemu glasu ter storite tisto, za kar veste, da je prav.

Pri tem si lahko pomagate tako, da si vzemite čas samo zase in se odpravite na sprehod v naravo, povežite se z rastlinami, živalmi, poklepetajte s sosedi, mimoidočimi,….  Sprostite svoj um, da bo napetost v vas uplahnela in tako boste opazili vse podrobnosti, ki so vam bile do sedaj nevidne. Ob koncu sprehoda boste osveženi, prepojeni s pozitivno energijo in hvaležni, da ste izkoristili to priložnost in poskrbeli zase. Kajti vedite, od tega boste imeli korist tako vi sami, kot tudi drugi, še posebej vaši bližnji.

Pomagate pa si lahko tudi z naslednjimi besedami. Sem osvobojen/-a vseh negativnih navezanosti, misli in energij. Vodi me samo moč ljubezni, zato ljubim sebe in vse okoli mene. Gledam onkraj svojih strahov in vidim le ljubezen v meni in drugih. Zaslužim si srečo, zato sledim svojemu srcu in notranjemu glasu.