Program-Razvoj intuitivnih sposobnosti

Pripravil sem celovit program Razvoj inutitivnih in psihičnih sposobnosti, ki vam bo pomagal, da boste začeli slediti svojemu notranjemu vodstvu in notranji svetlobi. Posledično boste lažje in hitreje dosegali svoje cilje, izboljšali boste odnose in še mnogo več.

Sklop delavnic v okviru programa Razvoj intuitivnih in psihičnih sposobnosti je zasnovan tako, da boste postopno razvijali in krepili svojo intuicijo ter posledično lažje sprejemali pomembne odločitve, našli iskane odgovore ter lahko izvajali intuitivno zdravljenje sebe, drugih, kot tudi prostorov.

Pri tem sta pomembna dva vidika in sicer:

  • uglašenost z zdravilnimi energijami ter
  • komunikacija z duhom znotraj in zunaj jaza.

S preprostimi tehnikami in vajami boste svojo intuicijo in psihične sposobnosti razvili na nivo, ki vam bo prinesel duhovno in psihično samozdravljenje, ponovno boste našli svoj notranji mir, začutili boste radost v svojem srcu, posledično se bo to odražalo tudi na vašem počutju in zdravju.

Se želiš znebiti negativnih miselnih vzorcev in omejitvenih okov in vezi, ki vas ne pustijo naprej?

Prijavi se na celosten program Razvoj intuitivnih in psihičnih spsobnosti. Svojo prijavo lahko oddaš na moji osebni spletni strani preko obrazca, ki je dostopen s KLIKOM TUKAJ

Aron Svetovanje

About Aron Svetovanje

Angelski terapevt, angelski reiki, Usui reiki mojster, Imara reiki mojster, energijsko svetovanje in terapije, vpogledi v karte (angelske, orakeljske, tarot, ciganske,...)

Comments are closed.