Tedenski angelskop: 27.2.2017 – 5.3.2017

Tedenski angelskop: 27.2.2017 – 5.3.2017

Angelskop za teden: 27.2.2017 – 5.3.2017

V tem tednu nas angeli nagovarjajo, naj odpremo srce in misli ljudem okoli sebe ter naj bomo bolj sočutni do vseh, vključno z nami. Čas je tudi, da se odpremo za nove zamisli in ustvarjalno razmišljanje.

Kot posledica energij, ki bodo v nas sprožile nekoliko več sočutja, se bomo morda vprašali oziroma bomo razmišljali, da bi svoj čas ali morda denar namenili kakšni dobrodelni organizaciji.

Energije nam bodo v tem tednu namenile srečanja ali komunikacijo z ljudmi, v zvezi z našimi projekti ali cilji, ki jim bomo lahko zaupali, kljub temu pa bi bilo modro, da posluđamo svoji intuiciji in notranjemu vodstvu ter to tudi upoštevamo. Naša notranja modrost in intuicija nas nikoli ne razočara.

Sicer pa bo to tudi čas, da se posvetimo svojemu čustvenemu ali duhovnemu razvijanju. Pojavi se lahko tudi nova navezanost na določene stvari, ljudi ali hišne ljubljenčke ali pa na ljudi, ki jih v celoti podpiramo ter želja po delovanju v skupinskem delu ali pa bomo želeili svoj čas posvetiti skupnosti, v kateri živimo ali delujemo.

Tisti, ki so v razmerju lahko pričakujejo predanost svojega partnerja ali pa se bo zveza dodatno poglobila. Morebitne nove partnerske zveze v tem tednu pa se znajo razviti in poglobiti, saj bomo izkazovali predanost drug drugemu.

Numerološki vidik

V tem tednu nas bo spremljala energija angelskega števila 50, torej 5, ki nakazuje določene spremembe in hkrati kaže na našo čustveno pripravljenost nanje. Zaradi vpliva energija števila 5 se lahko istočasno izkaže dejanska potreba pa čustvenem razvoju v tem obdobju. Število 0 pa nas opominja, da je Bog, Kozmos, Stvarnik (kakor ga želite poimenovati) vedno z nami.

Astrološki vidik

V tem tednu bodo energije pod vplivom zodiakalnega znamenja Ribe, malo pa tudi pod vplivom Vodnarja, zato bi lahko tisti, ki so rojeni ali imajo v svojem ascedentu katero od teh znamenj, imeli dobro priložnost pri vpeljavi že dalj časa nameravanih sprememb. Znamenje rib je tudi zelo intuitivno, zato bomo lahko začutili željo po razvijanju intuicije ali pa bomo odgovore ter rešitve iskali v svoji intuiciji.