Tedenski angelskop: 29.3.-4.4.2021

Tedenski angelskop: 29.3.-4.4.2021

Začetek tedna ne bo najbolj ugoden za kakšne posebne, predvsem pa nove projekte in dejanja. Raje se ustavite, si vzemite čas in se poglobite, saj zadeve niso takšne kot se zdijo. Prisluhnite svoji notranji modrosti in prisluhnite intuitivnim sporočilom, saj vas bodo nezmotljivo vodili. Umaknite se v tišino, svoje sanje in želje obdržite zase ter se učite iz čustvenih zapletov. Pozorno poslušajte svoj navdih in bodite potrpežljivi. Dobro premislite, kaj želite, preden se odzivate.

V nadaljevanju nekje od sredine tedna lahko dosežemo pozitivne in dobre rezultate za neko določeno opravljeno delo oz. v neki situaciji. Vsi, ki boste tako začutili, pomeni, da ste pripravljeni, da se premaknete naprej, k nečemu novemu. Poskrbite tudi za sebe in uživajte v občutku celovitosti in izpolnjenosti ter si nameniti dobršen del pohvale za svoje dosedanje dosežke. Pomembno je, da boste spoznali, da je veselje prava pot, ki vas vodi do zadovoljstva ter občutite veliko hvaležnost. Čas bo ugoden za novo službo ali nov dom ter da občutite svobodo, saj je to edina pot, ki vas ne omejuje.

Ob koncu tedna zna biti nekoliko mirnejše obdobje, še posebej za tiste, ki so v sredini tedna dosegli dobre rezultate, se poglobili v naslednje korake. Zato angeli priporočajo, da konec tedna izkoristite čas za odkrivanje samega sebe in duhovno učenje s pomočjo poglobljenih meditacij. Potopite se v tišini in izkusite veselje, ki ga prinaša resnica lastnega srca. Izkoristite čas, da se naučite uživati v družbi s seboj. Pojma samota in osamljenost se vsekakor razlikujeta. Ta čas bo lahko marsikomu razodel njegove notranje sposobnosti in modrosti, ki jih naj deli z drugimi. Ne nazadnje pa ta čas izkoristite tudi za ponovno ovrednotenje svojih načrtov.

Postavi vprašanje in izvedi, kar te zanima

Imaš kakšno vprašanje glede novih izzivov, ki te morebiti čakajo v prihodnje? Se že nekaj časa počutiš ujetega v neki situaciji, odnosu ali težavi iz katere ne vidiš izhoda? Želiš izvedeti, kako se bo razpletlo v neki zadevi ali situaciji? Svoje vprašanje lahko pošlješ preko spletnega obrazca – KLIK TUKAJ

Odgovor na postavljeno vprašanje poišči na spletnem forumu, ki bo objavljen pod vpisanim naslovom zadeve – KLIK TUKAJ