Tedenski angelskop: 10.10.2016-16.10.2016

Tedenski angelskop: 10.10.2016-16.10.2016

V tem tednu bodo z nami Sveti duh – karta Spokojnost, Bog – karta Ljubezen in angel varuh – karta Glasba.

Na splošno bomo ta teden potrebovali nekaj več prostega časa in sprostitve, predvsem pa nekaj miru, da bomo lažje našli odgovore in rešitve in dobili energijo za uspešno nadaljevanje začetih poslov, projektov….

V začetku tedna se nam bo morda pojavila potreba po počitku in da preživimo nekaj časa v samoti tišine in mirovanja. To je potrebno, da bomo v neki situaciji, ki nas morda bremeni že nekaj časa našli spokojnost, ki bo odprla srca vsem vpletenim. Za uspešno zaključitev bo potrebno sočutje, da bodo vsi lahko videli in razumeli stališča ostalih vpletenih. Dovolimo si torej, da se kakršen koli morebiten strah ali jeza stopi in dovolimo, da prinese v to situacijo in med vse vpletene, vključno z nami, drugačen pogled, ki bo prinesel želene rezultate.

V sredini tedna bo čas ugoden, da nastalo situacijo prežame in ozdravi božanska skrbnost in sam Bog, ki nas bo v tem delu tedna podpiral. Predajmo torej vse skrbi in morebitno jezo Bogu in dopustimo, da v situacijo vstopi Ljubezen, ki nam jo ponuja Bog in angeli. Lahko se tudi obrnemo za pomoč na Boga, naj nam pomaga pri vsem, saj nebeška modrost ne pozna meja in ima za nas pripravljene čudežne odgovore in rešitve. Preden se lotimo kakšnega opravila ali novega projekta, odnosa, lahko meditiramo o Bogu, saj s tem ponazarjamo odsev te bleščeče svetlobe. Bodimo primer duhovnega učitelja in  dopustimo, da Božja ljubezen veje skozi naše srce.

Ob koncu tedna pa si lahko skupaj s prijatelji, našimi angeli in angelom varuhom lahko privoščimo sprostitev ob nam ljubi glasbi, bodisi ob poslušanju ali pa sami kaj zaigrajmo. S pomočjo igranja na glasbila in poslušanjem glasbe bomo lažje našli iskane odgovore in rešitve.

Morda bo tudi čas, da ponovno poprimemo za tisto glasbilo, ki smo ga nekoč že igrali ali pa se odločimo, da se bomo naučili igrati na kakšno nam ljubo glasbilo. Bodimo torej v časi vikenda sproščujoči, bolj pogosto si vrtimo našo priljubljeno glasbo (meditativno, sproščujočo ipd.), ki bo v nas sprožila občutek zadovoljstva.

wp_20161009_17_37_12_pro