Tedenski angelskop: 12.12.2016 – 18.12.2016

Tedenski angelskop: 12.12.2016 – 18.12.2016

Angelskop za teden: 12.12.2016 – 18.12.2016

V tem tednu lahko pričakujemo nove priložnosti, ki se lahko pojavijo tako na poslovni kot tudi osebni ravni. V naše življenje prihaja obilje v oliki darov, morda višje plače, čudovit nov odnos ipd. Če se bomo odpravili na morebitno poslovno pot, boste srečali zanimive in zaupanja vredne osebe. Obdobje, ki je pred nami je posledica moči našega pozitivnega mišljenja, kar nas je pripeljalo do obdboja obilja (obilje ni mišljen samo denar).

Lahko pričakujemo torej bodisi nagrade in darila in več obilja, kar pa ni nujno, da je v obliki denarja, lahko je tudi v kakršni koli drugi obliki, kot je na primer nova priložnost, nasvet ipd. Lahko pa, da bomo v tem tednu nekako čudežno poplačali svoje dolgove, morda nam bo kdo vrnil svoj finančni dolg ali kakšno uslugo ipd.

V tem tednu bomo v obdobju hvaležnosti in dobrodelnosti. Vedeti moramo, da ko se vesolju zahvalimo za to, kar imamo, nam to nameni še več. Vsak v skladu s svojimi časovnimi in drugimi zmožnostmi, lahko manj srečnim podari svoj čas, energijo ali v obliki materialnih sredstev. Stvarstvo ljubi hvaležno srce in hvaležnost nagradi z več obilja in morda bomo prejemnik te nagrade mi, ali pa jo bomo komu podarili. Pomembno je, da ohranjamo ravnovesje, kar nam bo omogočalo, da delimo tudi s tistimi, ki potrebujejo pomoč.

Numerološki vidik

V tem tednu bomo pod vplivom angelskega števila 70, ki s svojo energijo označuje uspešno opravljeno dobro delo, pa tudi tiste, ki so na pravi poti.Seštevek tega števila je 7, kar pa še dodatno krepi sporočilo uspeha.

Astrološki vidik tedna

V tem tednu bo energija Lune v biku in ta energija je pozorna, prijazna in darežljiva. Zato se bomo morda osredotočali na tiste stvari, ki so nam v življenju resnično potrebne in predvsem se bomo soočali s potrebo po izražanju in razumevanju resnice. Pod vplivom te energije, bomo morda stvari videli drugače kot sicer in bomo predani svojim prepričanjem.

Teden je tako še posebej ugoden za rojene v znamenju Bika ali imajo to znamenje v svojem ascedentu ali pa so kakor koli povezani z Luno.

Vsebina povzeta iz kompleta Angelski tarot ( Vir: Velika knjiga o angelskem tarotu – klik tukaj ).