Tedenski angelskop: 19.12.2016 – 26.12.2016

Tedenski angelskop: 19.12.2016 – 26.12.2016

Angelskop za teden: 19.12.2016 – 26.12.2016

Obdobje nakazuje na zaključek neke zadeve, lahko pomeni tudi naš poraz v neki zadevi, situaciji ali položaju, vendar pa zaključek naznanja nov začetek, zato je pomembno, da se iz morebitnega poraza nekaj naučimo ter to lahko uporabimo v novih izzivih.

Morda bomo nad tem koncem začutili žalost, pomešano z dobrodošlim olajšanjem, saj čeprav bomo žalostni zaradi poraza, nas bo to osvobodilo (bodisi nekega odnosa, službe, situacije …) morebitne navezanosti, zaradi česar smo se počutili ujete. Čas je, da se poslovimo in odidemo proti novi zori in pričakujmo, da se bodo okoliščine spremenile na bolje. Morda je čas, da spremenimo poslovno pot? Bodimo modri in zadeve ne poskušajmo dramatizirati, temveč sprejmimo nove priložnosti.
Namreč konec nam prinaša razbremenitev in olajšanje in sprejeti moramo to dejstvo, saj je zadeva končno za nami in lahko nadaljujemo svojo pot. Zavedati se moramo namreč, da lahko začnemo ustvarjati čudovito novo življenje takoj, ko se ne oklepamo več minulega.

Teden je torej ugoden, da se znebimo situacij, ki nam niso več v oporo in morebitne zasvojenosti od katere koli situacije, lahko odnosa,… Čas je, da uzremo nove priložnosti in začnemo ustvarjati novo življenje.

V tem tednu nam bo v oporo angelsko število 60, katerega energija je povezana z materialnim in gmotnim svetom. Morda bomo osredotočeni na >resnični-materialni svet< in zato mogoče ne bomo mogli občutiti pristnega miru, po katerem hrepenimo. Podajmo se na pot miru.

Število sestavlja 0, ki predstavlja našo povezanost z božanskim in 6, ki je povezano z materialnim svetom. Tudi seštevek je 6, kar le dodatno poudarja dosežke v snovnem svetu.

Teden bo tudi idealna priložnost, da se pod vplivom energij Sonca v dvojčkih, osredotočimo na negativno plat zadeve, situacije, položaja, ki bi jo sicer bilo bolje zamolčati, vendar s tem lahko odkrijemo nekatere resnice, ki so sicer neprijetne, vendar nas dejansko osvobodijo. Vsi pa vemo, da je svoboda dolgoročno vedno boljša, kot delovanje brez poznavanja celotne zgodbe.

Še posebej lahko v ospredje na tem področju torej pridejo rojeni v znamenju dvojčkov ali tisti, ki imajo to znamenje v svojem ascedentu in izkoristijo energije, da se lotijo želenih sprememb.

Vsebina povzeta iz kompleta Angelski tarot ( Vir: Velika knjiga o angelskem tarotu – klik tukaj ).