Tedenski angelskop: 26.12.2016-1.1.2017

Tedenski angelskop: 26.12.2016-1.1.2017

😇 Angelskop za teden: 26.12.2016 – 1.1.2017

V tem tednu lahko pričakujemo, da se nam bo dogajalo izjemno veliko in z veliko hitrostjo. Pričakujemo, da se bodo stvari začele odvijati z bliskovito hitrostjo, zato je še toliko bolj pomembno, da poskrbimo za sebe in vse kar smo ustvarili. Kar naenkrat bomo imeli obilo priložnosti, opravkov in obveznosti, kar je rezultat naših zamisli, idej in načrtov, ki smo jih želeli realizirati. Dobro bi bilo, da preverimo, ali so dogodki in projekti dovolj usklajeni in da ne tekmujejo med seboj.

V tem tednu zamud ne bo več in naši načrti se bodo tekoče in energično udejanjali, zato obstaja možnost, da nas bodo zasačile nepripravljene. Poskrbimo torej za dobro orientacijo in pripravljenost hitrega ukrepanja. Imeli bomo lahko tudi veliko novih zamisli, idej in načrtov, da se lahko zgodi, da sploh ne bomo vedeli, kje naj začnemo.

Čeprav imamo morda več želez v ognju, nam lahko uspe prav vse, pomembno je le, da ostanemo trdno na tleh. Morebiti bi bilo modro, da zaprosimo za pomoč prijatelje, sodelavce,… saj se prav lahko zgodi, da nam bo hitrost dogajanja spodnesla tla pod nogami.

Pričakujemo lahko, da bomo prejeli neko novico, ki jo že nekaj časa čakamo in novica bo pozitivna. Morda bomo prejeli povabilo naj se udeležimo nenadnega potovanja in boste deležni nepričakovanega uspeha.

V tem obdobju bomo pod vplivom energije števila 30, ki nam sporoča, da smo pri naših življenjskih spremembah podprti s strani Vesolja, Boga in vnebovzetih mojstrov. Naše trdo delo na poti sprememb bo poplačano in deležni bomo velikega praznovanja. 

Kot drugo število, ki izhaja iz števila 30 +, je energija števila 3, ki nadalje poudarja sporočilo Vesolja, da prihaja čas proslavljanja.

Teden bo še posebej ugoden in primeren za realizacijo zastavljenih ciljev za rojene v znamenju strelca ali tiste, ki imajo to znamenje v svojem ascedentu ter tisti, ki so kakro koli povezani s planetom Merkur.

Vsebina povzeta iz kompleta Angelski tarot ( Vir: Velika knjiga o angelskem tarotu – klik tukaj ).