Za vsakim zaključkom pride nov začetek

Za vsakim zaključkom pride nov začetek

Sporočilo angelov kot popotnica v Novo leto – 2017

Morda v tem trenutku kdo občuti žalost, ali pa jo bo občutil v naslednjih tednih. Morda se bo kmalu zaključilo nekaj, kar nam je drago. Povsem razumljivo se je bati sprememb in se razžalostiti, kadar se zaključi nekaj, kar ljubimo ali na kar smo čustveno navezani.

Vendar pa se vse razvija v skladu z zakonom narave in razumeti je treba to obdobje ali dejstvo, da za vsakim koncem pride nov začetek. Verjeti moramo, da nas čakajo novi začetki, svetlejši in bolj bleščeči in naše sanje se bodo začele uresničevati. Vse kar je potrebno storiti je, da prosimo za njihovo uresničitev. Čas je, da prebudimo svoje sanje in odstranimo vsakršne utvare in sanje se bodo uresničevale kot rezultat našega jasnega pogleda.

Medtem pa se moramo zavedati prisotnosti ljubezni, ki nas obdaja. Pričakujemo lahko neko pozitivno novico, novo razkritje ali nepričakovani razvoj dogodkov v naše dobro. Ozvestimo, da Univerzum usmerja dogodke, ki se razgrinjajo v naše najvišje dobro.

V pomoč lahko večkrat ponovimo tudi pozitivne afirmacije, kot so npr.: “Zaupam, da se vse razgrinja v moje najvišje dobro. Srce mi prežemata ljubezen in svetloba. Vsak konec označuje nov začetek.”

Naj bo leto 2017 polno lepih in pozitivnih trenutkov, novih priložnosti in izzivov. Izberimo svojo pot, pot Svetlobe, tolpine in Ljubezni. Stopimo nasproti novim odličnim izzivom in priložnostim, ki nas vodijo do preobrazbe starih in omejujočih vzorcev v uspešne pozitivne spremembe in vse do naših ciljev in srčnih želja!

Naj bo leto 2017 SREČNO! 

:lucky-::I