Tedenski angelskop: 26.3.2018 – 1.4.2018

Tedenski angelskop: 26.3.2018 – 1.4.2018

Angelskop za teden: 26.3.2018 – 1.4.2018

V tem tednu je pomembno, da sprostimo vse strahove, ki nas ovirajo pri osebnem razvoju in v življenju. Namreč strahovi in skrbi lahko izvirajo tudi povsem iz nesmiselnih ali neresničnih skrbi, zato dopustimo, da gredo iz našega življenja. Pomembno je, da se v teh situacijah poglobimo in prisluhnemo ter sledimo svoji intuiciji glede tega, kaj bi bilo primerno storiti v zvezi z nastalim položajem. Vprašajmo svoje notranje bistvo, kaj je vzrok naših skrbi in prejetemu vodstvu enostavno zaupajmo in mu sledimo.

To bo čas močne intuicije in duševnih sposobnosti, zato ga lahko izkoristimo, da presežemo skrbi in strahove. V tem obdobju lahko dosežemo največje spoznanje prav glede nas samih. Sprejmimo to obdobje samozavedanja kot pomoč za prehod preko ovir, ki so nas zadrževale. Prebudimo torej resnico o sebi, ki smo jo zadrževali v sebi in opazimo svojo čudežno svetlobo. Vedeti moramo, da dogodki, ki jih ne opazimo, tudi vplivajo na nas.

Število, ki nam v tem tednu stoji ob strani je energija števila 18 (in/ali 9), pod vplivom katerega lahko občutimo potrebo po izražanju svojih skrbi ali strahov. To število nam pomaga tudi pri povezovanju med duhovnim in snovnim svetom, ki včasih nista v sozvočju. Zato je pomembno, da ostanemo pozitivno naravnani glede svojih pričakovanj, saj bomo tako lahko za svoje gmotne potrebe poskrbeli ob hkratnem dobrem počutju.

Pri prebujanje lastne resnice se v tem tem obdobju in pri samozavedanju lahko prosimo za pomoč nadangela Haniela, ki poseduje jasnovidno in intuitivno moč, ter nam lahko pomaga razkriti naš resnični položaj.

Teden je ugoden za rojene v znamenju Rib, ki je zelo jasnovidno, občutljivo in duhovno znamenje z močno izraženo intuitivnostjo, zato nam to znamenje lahko pomaga o sebi spoznati vse tisto, česar do sedaj nismo mogli spoznati.

Vsebina povzeta iz kompleta Angelski tarot. (Vir: Velika knjiga o angelskem tarotu – klik tukaj ).