Angelskop za teden: 5.3.-11.3.2018

Angelskop za teden: 5.3.-11.3.2018

Tedenski angelskop: 5.3.2018 – 11.3.2018

V tem tednu lahko marsikdo razmišlja o nekem pomembnem razmerju, predvsem ljubezenske narave, čeprav bo šlo lahko le za globoko platonično prijateljstvo. Ključno pri tem bo, da v odnosu razvijemo zaupanje, zato z nekom v svoji bližini lahko mirno delimo svoja čustva. Ugoden čas za poglabljanje vseh vrst odnosov, še posebej v intimnih razmerjih, lahko pa bomo spoznali novo osebo, s katero bomo postali dobri in iskreni prijatelji in z njo ostali povezani vse življenje.

Pojavi se lahko želja po izražanju globokih čustev na vseh ravneh, še posebej so lahko intenzivni na intimni ravni. Ugodno za pogovor in/ali sprejem odločitve o zaroki ali poroki.

Čeprav bomo zaznali določene razlike v našem odnosu, bodo le te pozitivno vplivale na nadaljnji razvoj odnosa, saj nam bo to samo pomagalo rasti in se učiti – kot pravijo, da se nasprotja privlačijo. V bistvu gre pri tem za princip Jin & Jang.

Bo tudi čas, da morda sprejmemo pomembno odločitev o svojem življenju, ki naj jo sprejmemo iz srca. Enostavno moramo začutiti, katera smer je prava za nas. Namreč zaključki, do katerih bomo prišli, bodo zelo vplivali na našo prihodnost, zato je še toliko bolj pomembno, da res skrbno pretehtamo svoje možnosti, jih premislimo in da preverimo, ali smo jih sposobni izpeljati.

Prav mogoče je, da se bo pri marsikomu pojavila potreba po ravnovesju, ki bo vodilo v izboljšanje zdravja in počutja. Za pomoč lahko pokličemo nadangela Rafaela, ki bo ta taeden bdel nad našim zdravjem.

Ta teden bo z nami nadangel Rafael, kot vemo je ta nadangel zadolžen za skrb za naše dobro počutje in zdravje. Pokličemo ga lahko kadar koli in nemudoma se bo odzval in pomagal.

Za dvojčke so v tem tednu energije ugodne, zato imajo odlično priložnost, da vzpostavijo ravnovesje ali razrešijo morebitne nesoglasja s svojim partnerjem ali spoznajo osebo, s katero bi lahko v prihodnje razvijala svoj odnos v neko trajnejšo prijateljstvo ali zvezo.

Vsebina povzeta iz kompleta Angelski tarot ( Vir: Velika knjiga o angelskem tarotu – klik tukaj ).